dr Jovanović na 20. kongresu oftalmologa SrbijeU periodu od 26. do 28. septembra 2019. godine u Kongresnom centru Master u Novom Sadu, održan je 20. Kongres Udruženja oftalmologa Srbije sa međunarodnim učešćem.

U okviru prve sesije Retina, rad na temu „Vidni oporavak nakon klasične operacije ablcije retine“ iznela je doc. dr Sandra Jovanović, naš dugogodišnji stručni konsultant iz oblasti retine. Aktivno učešće na kongresu imao je i prof. dr Nikola Babić, naš stručni konsultant iz oblasti glaukoma, koji je u okviru Kursa „Primena novih tehnologija u oftalmologiji“ predstavio rad na temu „Značaj OCT u praćenju progresije glaukoma“.

20. kongres oftalmologa Srbije - dr BabićSledeći doktrine kontinuirane edukacije i usavršavanja, medicinski tim Očnog centra Perfect Vision je i ove godine prisustvovao najvećem nacionalnom oftalmološkom skupu. Kroz učešće na predavanjima oftalmologa iz zemlje i inostranstva, kao i stručnim kursevima, iz oblasti hirurgije katarakte, lečenja bolesti retine, rožnjače, glaukoma, bolesti oka u sklopu sistemskih bolesti, dečije oftalmologije, članovi našeg tima usvojili su brojna korisna znanja i razmenili iskustva iz prakse sa kolegama iz Srbije i regiona. 

 

I ove godine je organizovan Simpozijum medicinskih sestara i tehničara, kojem je prisustvovao tim naših medicinskih sestara.

20. kongres oftalmologa Srbije (1)