Iz godine u godinu, lasersko skidanje dioptrije postaje sve popularnija operacija među osobama starosti od 20 do 45 godina koje iz estetskih, zdravstvenih, poslovnih ili nekih drugih razloga ne žele više da nose naočare i/ili kontaktna sočiva.

U nastojanju da lasersko skidanje dioptrije učinimo dostupnim što većem broju pacijenata, kreirali smo specijalan paket usluge po ceni koja je najpovoljnija u regionu. Promo paket obuhvata:

  • lasersko skidanje dioptrije oba oka
  • besplatne kontrole u prvih godinu dana

Cena navedenog paketa iznosi 95.000 dinara, što predstavlja popust od 25% u odnosu na naše redovne cene usluga.

Pored toga, odobravamo čak 50% popusta na preoperativni pregled, uz koji je cena pregleda 5.000 dinara. Navedeni pregled predstavlja jedan od najdetaljnijih pregleda u oftalmologiji tokom kog se ispituje kompletno zdravlje pacijentovih očiju i donosi odluka da li je pogodan kandidat za operaciju.

Lasersko skidanje dioptrije

Šta je lasersko skidanje dioptrije?

Lasersko skidanje dioptrije je intervencija kojom se brzo, lako i bezbolno uklanja dioptrija i postiže odličan vid bez nošenja naočara i/ili kontaktnih sočiva.

Koje dioptrije se mogu skinuti laserom?

Laserskim skidanjem dioptrije se uklanjaju dioptrije od -10.0 do +5.0. Takođe, laserskom operacijom se uklanja i astigmatizam (tzv. “cilindri”) do +/-5.0 dioptrija.

Uspešnost laserskog skidanja dioptrije

Lasersko skidanje diotprije je po zvaničnim svetskim statistikama najčešća intervencija koja se radi na zahtev pacijenta. Pouzdana i predviva procedura, sa procentom mogućih komplikacija ispod 1%, skidanje dioptrije laserom jedna je od najsigurnih intervencija na ljudskom telu sa procentom uspešnosti preko 95% (od 100 pacijenata, 95 pacijenata je nakon operacije potpuno oslobođeno potrebe za naočarima i/ili kontaktnim sočivima).

Najvažnije o laserskom skidanju dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije je bezbolno, zahvaljujući lokalnoj anesteziji koja se daje u obliku kapi. Traje svega 10-ak minuta a prvi rezultati operacije su vidljivi odmah po ustajanju pacijenta sa operacionog kreveta. Oporavak posle operacije traje do 5-7 dana, u zavisnosti od metode kojom je rađena operacija.

Za sve dodatne informacije, pozovite nas na broj 024/55-75-75 ili 060/55-75-754.