Kompanija TMS, jedna od vodećih u oblasti sertifikacije sistema menadžmenta kvalitetom za područje Centralne i Istočne Evrope, dodelila je sertifikat ISO 9001:2015 Očnom centru “Perfect Vision”.  

TÜV SÜD Management Service GmbH

Ovaj međunarodno priznat dokument prepoznatljiv u poslovnom svetu Evrope, potvrđuje da dobitnik sertifikata sledi najsavremenije norme u upravljanju poslovanjem.

Kako ističe dr Branka Ivošević, sam proces uvođenja ISO 9001 standarda trajao je oko 4 meseca i sastojao se iz dve faze: pripreme za sertifikaciju koja je obuhvatila usklađivanje poslovanja strogim zahtevima standarda, kao i same sertifikacione provere.

“Dobijanje sertifikata predstavlja zvaničnu potvrdu da su usluge koje pružamo kvalitetne i da je proces rada dobro organizovan i u skladu sa važećim evropskim standardima i propisima. Naš cilj je kontinuirano poboljšanje oftalmološke zdravstvene zaštite. –

izjavila je dr Ivošević, naglašavajući da dobijanje sertifikata obavezuje na dalje unapređenje usluga i inovativnosti.

“Naglasila bih da je ovaj sertifikat zasluga svih zaposlenih koji čine tim “Perfect Vision”. Od predstavnika sertifikacionog tela, dobili smo informaciju da smo velikim brojem napisanih procedura koje opisuju naše aktivnosti potvrdili da smo kompanija koja usluge pruža precizno i usklađeno sa evropskim standardima.” – istakla je dr Branka Ivošević.

PERFECT VISION sertifikat

Sertifikacija je uspešno obavljena uoči obeležavanja desetegodišnjice poslovanja Očnog centra Perfect Vision. Sa timom od 10 lekara, među kojima su i neki od najvećih stručnjaka iz oblasti oftalmologije u zemlji, najsavremenijom tehnologijom i nekoliko desetina hiljada zadovoljnih pacijenata iz celog sveta, Očni centar “Perfect Vision” stoji rame uz rame sa najboljima.