Naš cilj nije samo rešenje vašeg zdravstvenog problema. Mi težimo da, pružajući Vam novi pogled na svet, trajno unapredimo kvalitet vašeg života. Na raspolaganje vam stavljamo ono najvrednije što posedujemo, znanje i stručnost.

Stoga vam s ponosom predstavljamo novog člana našeg tima, dr Radmilu Jovišević, specijalistu anesteziologije. Svoje bogato iskustvo iz Opšte bolnice u Subotici i u Senti spremna je da upotpuni novim izazovima koje ćemo savladavati zajedno u našem Očnom centru.

Anesteziolog je lekar koji je u potpunosti pripremljen i spreman na procenu, zaštitu i regulaciju pacijentove vitalne funkcije koje potencijalno biti ugrožene pre ili tokom operacije usled raznih zdravstvenih faktora. Uloga anesteziologa je da odmah pri dijagnostici leče sve zdravstvene probleme koje se mogu pojaviti u toku celog procesa pripreme i same operacije kao i oporavka.

Dr Radmila će na operacijama biti odgovorna za bezbednost i dobrobit pacijenta, stabilnost zdrastvenog stanja pre, tokom i nakon operacije katarakte. Jasno je da njena uloga prevazilazi samo operacionu salu, jer pažljivo razmatra i procenjuje zdravstveno stanje pacijenta i pre ulaska u operacionu salu.

Sa vama delimo fotografije koje su nastale prvog operativnog dana sa anesteziologom dr Radmilom. Nasmejana lica pacijenata su nam potvrda da idemo u dobrom smeru.

perfect vision tim

„Na putu posvećenosti našem pozivu svakodnevno se trudimo da idemo napred sledeći doktrine savremene medicine sa željom da pratimo, prepoznamo, zadovoljimo Vaše potrebe i opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.“ – dr Branka Ivošević