Zvanični sajt ``Perfect Vision``-aDOBRO DOŠLI!

Centar za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision osnovan je 2010. godine. Zahvaljujući profesionalnom pristupu i prepoznatljivoj posvećenosti pacijentima, za kratko vreme pozicionirali smo se među vodeće oftalmološke ustanove u regionu.

Iskusan i stručan timTIM LEKARA

Naš tim čine najbolji stručnjaci iz najeminentnijih ustanova Srbije. Njihovo višedecenijsko iskustvo i preko 50.000 izvršenih operacija, dovoljna su garancija pacijentima da nam pruže puno poverenje.

Najpovoljnije cene AKCIJE I POPUSTI

Svesni težine vremena u kom živimo, našim pacijentima kontinuirano poklanjamo razne pogodnosti u plaćanju (popusti, odloženo plaćanje, nagradne igre itd.), kako bismo naše usluge učinili što pristupačnijim.

NAŠE USLUGE

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije je bezbolan zahvat kojim se za svega nekoliko minuta uklanja dioptrija u rasponu do -10.0 do +5.0 (uključujući i astigmatizam do +/-5.0). Rezultat je dobar vid bez naočara i kontaktnih sočiva.

Saznajte više >>

Operacija katarakte

Već dugi niz godina vršimo savremenu ultrazvučnu operaciju katarakte – brzo, bezbolno, u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, bez injekcija i šavova, u uslovima moderne jednodnevne hirurgije.

Saznajte više >>

Ugradnja multifokalnih sočiva

Jedna smo od retkih ustanova u kojoj se vrši ugradnja specijalnih multifokalnih intraokularnih sočiva. Ovom operacijom, osobe starije od 45 godina dobijaju savršen vid, na blizu i daleko, bez potrebe za nošenjem naočara.

Saznajte više >>
01Upoznajte nas
02Novi prostor
03Naš razvojni put

Pacijenti govoreISKUSTVA PACIJENATA