Ovo leto je pravo vreme da PROGLEDATE!

Iskoristite specijalnu letnju akciju i uklonite dioptriju uz popust od 50%! Sve što treba da uradite je da pozovete naš call centar na broj 024/55-75-75 ili 060/55-75-754 i zakažete preoperativni pregled. Popust važi za prvih 50 prijavljenih pacijenata.

Svim pacijentima koji su udaljeni više od 200km, obezbedićemo smeštaj na bazi noćenja sa doručkom za dvoje (pacijent i jedna osoba u pratnji).

Lasersko skidanje dioptrije popust 50%

Šta je lasersko skidanje dioptrije?

Lasersko skidanje dioptrije je zahvat kojim se pomoću snopova laserskih zraka uklanja dioptrija (kratkovidost do -10.0D, dalekovidost do +5.0D i astigmatizam do +/-5.0D). Rezultat je jasan i oštar vid bez upotrebe naočara i kontaktnih sočiva.

Da li je lasersko skidanje dioptrije sigurno?

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, lasersko uklanjanje dioptrije je jedna od najčešće izvođenih operacija na zahtev pacijenta, kojoj se podvrgnulo preko 50 miliona ljudi širom sveta. Procenat uspešnosti je 95%, a učestalost komplikacija je manja od 1%, što ovaj zahvat čini izuzetno sigurnim za pacijenta.

Koliko traje lasersko skidanje dioptrije?

Intervencija laserskog skidanja dioptrije oba oka traje manje od 10 minuta. Zahvaljujući usavršenoj tehnologiji nove generacije, savremenim laserima je za korekciju jedne dioptrije potrebno svega 2,5 sekunde.

Da li lasersko skidanje dioptrije boli?

Lasersko skidanje dioptrije je u potpunosti bezbolna procedura. Vrši se u lokalnoj anesteziji, koja se daje u obliku kapi.

Kada mogu videti rezultate operacije?

Odmah po završetku intervencije, pacijenti doživljavaju tzv. „wow efekat“ tj. već vide prve rezultate operacije. Stabiliazcija vida se očekuje nakon 5-7 dana.

Koliko traje oporavak posle operacije?

Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima. Potpuni oporavak se završava nakon tri nedelje, kada su dozvoljene sportske i teže fizičke aktivnosti.