Ez a nyár megfelelő alkalom arra, hogy ÚJRA LÁSSON!

Használja ki a különleges nyári akciónkat és szabaduljon meg a dioptriájától 50% kedvezménnyel! Csak annyit kell tennie, hogy időpontot foglal alklamassági vizsgálatra a 024/55-75-75 vagy a 060/55-75-754 telefonszámok egyikén. A kedvezmény az első 50 jelenkezőre érvényes.

Minden betegnek, akinek több, mint 200 km-re található a lakhelye, két személyre (a páciens és egy kísérő) szállást biztosítunk reggelivel.

Lézeres látásjavítás - akció

Mi az a lézeres látásjavítás?

A lézeres látásjavító szemműtét egy olyan beavatkozás, amely során lézernyalábok segítségével távolítjuk el a dioptriát (rövidlátás esetén -10.0D, távollátás esetén +5.0D-ig, míg az asztigmatizumst +/-5.0D-ig). Az eredmény tiszta és éles látás szemüveg vagy kontaktlencse használata nélkül.

Biztonságos-e a lézeres látásjavítás?

Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a dioptria lézeres eltávolítása a páciensek által kért egyik leggyakoribb műtét, amelynek világszerte több mint 50 millió ember vetette alá magát. A műtét sikerességi rátája 95%, míg a komplikációk gyakorisága kevesebb mint 1%, így ez a beavatkozás biztonságos és megbízható.

Mennyi ideig tart a lézeres dioptria-csökkentés?

A lézeres látásjavítás két szem esetén kevesebb, mint 10 percig tart. A legkorszerűbb lézerek továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően egy dioptria korrekciójához mindössze 2,5 másodpercre van szükség.

Fáj-e a lézeres dioptria-csökkentés?

A lézeres látásjavító szemműtét teljesen fájdalommentes eljárás. Helyi érzéstelenítésben történik, cseppek formájában.

Mikortól érzékelhető a műtét hatása?

A páciensek a beavatkozást követően rögtön észlelik a műtét hatását, “wow hatásként” élik meg az első pillanatokat. A látás stabilizációja az elkövetkező 5-7 napban történik meg.

Mennyi ideig tart a műtét utáni felépülés?

A műtét után a páciens hazamegy és már pár nap elteltével visszatérhet a megszokott hétköznapi feladataihoz. A teljes felépülés három hét alatt fejeződik be, amikortól már sportolni és nehéz fizikai munkát is szabad végezni.