Évről évre egyre népszerűbbé válik a lézeres dioptria-eltávolítás a 20–45 évesek körében, akik esztétikai, egészségügyi, üzleti vagy egyéb okok miatt nem akarnak szemüveget vagy kontaktlencsét viselni.

Annak érdekében, hogy a lézeres dioptria- eltávolítás a lehető legtöbb beteg számára hozzáférhető legyen, speciális kedvezménys szolgálatás-csomagokat állítottunk össze, mely ára a legkedvezőbb a régióban. A promo csomag tartalmazza:

  • mindkét szem lézeres dioptria-eltávolítását,
  • ingyenes kontrollvizsgálatokat egy éven át,

Az említett csomag ára 95.000 dinár, ami 25% -os engedményt jelent a szolgáltatásaink szokásos árához képest.

Ezen kívül 50% -os engedményt hagyunk jóvá a preoperatív vizsgálatra, amellyel a kivizsgálás ára 5.000 dinár. A fenti vizsgálat az egyik legrészletesebb szemészeti vizsgálat, amelynek célja a beteg szemének általános egészségének vizsgálata és annak eldöntése, hogy alkalmas-e a műtétre.

lézeres látásjavító szemműtét

 Mi az a lézeres látásjavító szemműtét?

A lézeres látásjavítás olyan beavatkozás, amely gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen távolítja el a dioptriát, és szemüveg és/vagy kontaktlencse viselése nélkül kiváló látást ér el.

Milyen dioptriát lehet eltávolítani a lézerrel?

A lézeres szemműtét a -10,0 és + 5,0 közötti dioptriatartományt tudja eltávolítani. A lézeres műtét e mellett +/- 5,0 dioptriáig eltávolítja az astigmatizmust (úgynevezett “cilindert”).

Lézeres látásjavító szemműtét sikeressége

A lézeres-  dioptria eltávolítása a hivatalos világstatisztika szerint a leggyakoribb beavatkozás, amelyet a beteg kérésére végeznek. Megbízható és kiszámítható eljárás, a lehetséges szövődmények százalékaránya 1% alatt van. A lézeres dioptria eltávolítása az egyik legbiztonságosabb beavatkozás az emberi testen, több mint 95% -os sikerességgel (100 beteg közül 95 beteg teljesen mentesül a szemüveg és/vagy kontaktlencse viselésétől a műtét után).

A legfontosabb információk a lézeres szemműtétről

A lézeres dioptria-eltávolítás fájdalommentes a cseppek formájában adott helyi érzéstelenítésnek köszönhetően. A műtét csak 10-15 percig tart, és az első eredmények azonnal láthatók, miután a beteg felkelt a műtőasztalról.

A műtét utáni gyógyulás 5-7 napot vesz igénybe, a műtét végrehajtásának módszerétől függően.

További információkért hívjon minket a 024/557-575 vagy a 060/55-75-754 telefonszámon.