Évről évre egyre népszerűbbé válik a lézeres dioptria-eltávolítás a 20–45 évesek körében, akik esztétikai, egészségügyi, üzleti vagy egyéb okok miatt nem akarnak szemüveget vagy kontaktlencsét viselni.

Annak érdekében, hogy a lézeres dioptria- eltávolítás a lehető legtöbb beteg számára hozzáférhető legyen, speciális kedvezménys szolgálatás-csomagokat állítottunk össze, mely ára a legkedvezőbb a régióban. A promo csomag tartalmazza:

  • mindkét szem lézeres dioptria-eltávolítását,
  • ingyenes kontrollvizsgálatokat egy éven át,
  • ajándék szállásutalvány (egy éjszaka Palicson két fő részere) minden beteg számára, aki 100 km-re vagy annál távolabb él.

Az említett csomag ára 83.900 dinár, ami 33% -os engedményt jelent a szolgáltatásaink szokásos árához képest.

Ezen kívül 50% -os engedményt hagyunk jóvá a preoperatív vizsgálatra, amellyel a kivizsgálás ára 5.000 dinár. A fenti vizsgálat az egyik legrészletesebb szemészeti vizsgálat, amelynek célja a beteg szemének általános egészségének vizsgálata és annak eldöntése, hogy alkalmas-e a műtétre.

lézeres látásjavító szemműtét

 Mi az a lézeres látásjavító szemműtét?

A lézeres látásjavítás olyan beavatkozás, amely gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen távolítja el a dioptriát, és szemüveg és/vagy kontaktlencse viselése nélkül kiváló látást ér el.

Milyen dioptriát lehet eltávolítani a lézerrel?

A lézeres szemműtét a -10,0 és + 5,0 közötti dioptriatartományt tudja eltávolítani. A lézeres műtét e mellett +/- 5,0 dioptriáig eltávolítja az astigmatizmust (úgynevezett “cilindert”).

Lézeres látásjavító szemműtét sikeressége

A lézeres-  dioptria eltávolítása a hivatalos világstatisztika szerint a leggyakoribb beavatkozás, amelyet a beteg kérésére végeznek. Megbízható és kiszámítható eljárás, a lehetséges szövődmények százalékaránya 1% alatt van. A lézeres dioptria eltávolítása az egyik legbiztonságosabb beavatkozás az emberi testen, több mint 95% -os sikerességgel (100 beteg közül 95 beteg teljesen mentesül a szemüveg és/vagy kontaktlencse viselésétől a műtét után).

A legfontosabb információk a lézeres szemműtétről

A lézeres dioptria-eltávolítás fájdalommentes a cseppek formájában adott helyi érzéstelenítésnek köszönhetően. A műtét csak 10-15 percig tart, és az első eredmények azonnal láthatók, miután a beteg felkelt a műtőasztalról.

A műtét utáni gyógyulás 5-7 napot vesz igénybe, a műtét végrehajtásának módszerétől függően.

További információkért hívjon minket a 024/557-575 vagy a 060/55-75-754 telefonszámon.

[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”top,bottom” rt_row_shadows=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column width=”1/2″ rt_column_shadow=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_attachment=”scroll”][button button_text=”Időpontfoglalás” button_style=”custom” button_size=”medium” button_icon=”” button_align=”center” button_link=”https://perfectvision.rs/idopontfoglalas/” link_open=”_blank” button_bg_color=”#007dc5″ button_text_color=”#ffffff” href_title=”Időpontfoglalás”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ rt_column_shadow=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_attachment=”scroll”][button button_text=”Tudja meg, melyik műtét a legmegfelelőbb az Ön számára” button_style=”custom” button_size=”medium” button_icon=”” button_align=”center” button_link=”https://perfectvision.rs/melyik-mutet-a-legmegfelelobb-a-szamomra/” link_open=”_blank” button_bg_color=”#007dc5″ button_text_color=”#ffffff” href_title=”Online vizsgálat”][/vc_column][/vc_row]