Perfect Vision

A Perfect Vision Lézeres Szemsebészeti Központ a szabadkai székhelyű „Kuća zdravlja” poliklinika keretein belül működik. 2010. március elsején alakultunk meg azzal a céllal, hogy megőrizzük a betegeink egészséges látását és hogy javítsunk az életminőségükön. A munkánkban a diagnosztika és a szem megbetegedéseinek kezelésével kapcsolatos legkorszerűbb metódusokat alkalmazzuk, törekedve arra, hogy a betegeinknek olyan egészségügyi szolgáltatásokat nyújtsunk, amilyeneket a világ szemészeti központjaiban kapnának.

diagnosztika A 9 tagú, több mint 25 éves tapasztalattal bíró szakképzett és tapasztalt szemész orvos csapatunknak, élükön dr Ivošević Brankával, és az országban a legmodernebb technológiának köszönhetően, amellyel rendelkezünk, lehetőségünkben áll a szemészeti kezelések széles palettáját nyújtani, melyek közül kiemelnénk a következőket:

  • lézeres látásjavító szemműtét,
  • ultrahanogs szürkehályogműtét (katarakta),
  • intraokuláris phakiás műlencse beépítése,
  • speciális multifokális intraokuláris műlencse beépítése,
  • a glaukóma (magas szemnyomás) korai felismerése és a legkorszerűbb kezelése,
  • az időskori sárgafolt elfajulás kezelése (makula degeneráció),
  • a cukorbetegek lézeres látásvédelme, stb.

A Perfect Vision helyiségeinek felszereltsége és szervezettsége kielégíti a legmagasabb szintű szakmai követelményeket is. Rendelkezünk négy szemészeti rendelővel, lézeres látásjavító kabinettel, sebészeti blokkal, mely két műtőből, egy sterilizációs teremből és a sebészeti kellékek tárolására szolgáló helyiségből, valamint a műtétre való előkészítő teremből és két kétszobás apartmanból áll, ahol el tudjuk szállásolni a betegeket. A személyzet rendelkezésére áll egy pihenőszoba, egy tágas konyha, korszerűen berendezett irodák, valamint egy konferencia terem. A telefonos központban és a recepción dolgozó személyzet a hét 6 napján át, 8-tól 20 óráig áll a betegek rendelkezésére.

A klinikánk székhelye Szabadkán van, de a szolgáltatásainkat igénybe vevő betegek a világ minden tájáról érkeznek. A Szerbia távoli részeiről és a külföldről érkező betegeinknek szállást biztosítunk a klinika lakosztályaiban – felár ellenében, amely magába foglalja a modern kétszobás apartmanban történő éjszakázást, reggelit és huszonnégy órás orvosi felügyeletet.

A Perfect Vision a Kuća zdravlja Poliklinika szerves része, így a betegeinknek lehetősége van a teljes preoperatív felkészülést (laboratóriumi analízist, kardiológiai kivizsgálást, és szükség szerint más vizsgálatokat) egy helyen, gyorsan és egyszerűen elvégezni. A klinikánk a fő autóbuszállomás mellett, a város központjában található. Közvetlenül az épület mellett, tágas parkoló áll a szolgáltatásainkat igénybevevők rendelkezésére.

Dr Branka Ivošević

Dr Branka Ivošević

Hivatásunkhoz hűen, minden nap arra törekszünk, hogy lépést tartsunk a korszerű egészségügy fejleményeivel. Mindezt a hozzánk bizalommal forduló pácienseink érdekében tesszük, hogy felismerjük igényeiket és eleget tegyünk elvárásaiknak.

Dr. Branka Ivošević