Miért épp minket válasszanak?

1.      Az eredményeink helyettünk beszélnek

A munkánk során elért legnagyobb sikernek a számtalan elégedett páciensünket tartjuk és azt a tényt, hogy a betegeink több, mint 85% kizárólag ajánlás útján érkezett hozzánk. A többéves működésünk során többezer beteget műtöttünk meg és még egy tartós komplikáció sem keletkezett. Büszkék vagyunk rá, hogy az állandó betegeink száma napról napra nő.

2.      Legkorszerűbb technológia a régióban

A mindennapi gyakorlatban a legnevesebb gyártók legmodernebb eszközeit használjuk, mint amilyeneket a világ legnagyobb szemészeti központjai is alkalmaznak. Munkatársaink minden berendezés használatára képzettek, így ki van zárva bármilyen hiba lehetősége. Szeretnénk kiemelni, hogy egyes eszközökkel csak mi rendelkezünk az országban, ami lehetővé teszi, hogy a diagnosztikában és a gyógykezelések során a lehető legjobb eredményeket érjük el.

3.      Komplett egészségügyi ellátás egy helyen

A „Perfect Vision” lézeres szemsebészeti központ szerves részét képezi a „Kuća Zdravlja” poliklinikának, ami lehetővé teszi a betegségek multidiszciplináris megközelítését és a betegeink egészségügyi problémájának egy helyen történő, gyors és hatékony megoldását. A szemészet mellett a poliklinikán belül működik még laboratórium, így a szolgáltatásainkat igénybe vevők egy helyen, egy nap alatt elvégeztethetik az összes műtéti beavatkozáshoz szükséges komplett előkészítő vizsgálatot.

4.      Szakképzett és tapasztalt csapat

A „Perfect Vision” alapítója és tulajdonosa dr. Ivošević Branka, aki egy az ország első három refraktív sebésze közül. A munkafilozófiáját és az értékes tapasztalatait valamennyi munkatársával megosztotta és így kiváló szemész szakembereket képezett ki. Az állandó munkaviszonyban lévő csapat mellett évek óta együttműködünk a belgrádi szemészeti intézet (Institut za očne bolesti, Beograd) és az újvidéki szemészeti klinika (Klinika za očne bolesti, Novi Sad) legnevesebb szakembereivel.

5.      Számos innováció kezdeményezői vagyunk

Egy olyan szakterületen, mint amilyen a miénk is, a tanulás és a továbbképzés sohasem fejeződik be. Köszönhetően annak, hogy számos kongresszuson vettünk részt szerte a világon, értékes tudást szereztünk, melyet sikeresen alkalmazunk a munkánk során. Ennek eredményeként bizonyos szolgáltatásokat országunkban elsőként kezdtünk el nyújtani. Pontosabban, dr. Ivošević volt az első orvos Vajdaság területén, Szerbiában pedig a második sebész, aki lézeres látásjavító szemműtétet végzett.

6.      A beteg mindig az első!

Számunkra alapvető a betegek iránti teljes elkötelezettség. Minden pácienst egyedi bánásmódban részesítünk, tisztelettel és empátiával fordulunk feléjük törekedve arra, hogy mindig megtaláljuk a legjobb megoldást minden egészségügyi problémára. A beteg mindig az első, ezt a szabályt sohasem szegjük meg.

7.      Mi törődünk az Ön büdzséjével

Tudatában a nehéz időknek, betegeinknek folyamatosan különböző kedvezményeket (árengedmények, halasztott fizetés, nyeremény játékok, stb.)   ajándékozunk, hogy a szolgáltatásainkat minél elérhetőbbé tegyük. Mégha az áraink bizonyítottan a legalacsonyabbak is a régióban, ez sohasem megy a minőség rovására. Célunk, hogy minden páciensünknek sokkal többet nyújtsunk, mint amennyit elvár tőlünk!

8.      Társadalmi felelősségvállalás

Úgy véljük, hogy nekünk, mint egészségügyi intézménynek, erkölcsi kötelességünk a társadalmi felelősségvállalás a mindennapi munkánk során. Jótékonysági akciókon veszünk részt és szervezzük azokat, ingyenes vizsgálatokat, előadásokat és a betegeknek valamint szakmabeli kollégáknak szánt oktató előadásokat tartunk.

9.      Szerintünk a megelőzés az egészség kulcsa!

A munkánk során a hangsúlyt mindig a megelőző egészségügyi ellátásra helyezzük, ösztönözve a betegeket, hogy aktívan foglalkozzanak az egészségükkel. Minden vizsgálatunk legfontosabb része a pácienssel történő beszélgetés. Figyelmesen meghallgatjuk a problémáit és szükséges információkkal, tanácsokkal látjuk el a problémája megoldásával kapcsolatban, valamint, hogy hogyan javítsa az egészségét.