Tökéletes látás 10 perc alatt, fájdalommentesen és biztonságosan? Igen, lehetséges. A lézeres dioptria-csökkentés hatékony módszer a kristálytiszta látás elérésére szemüveg és kontaktlencse használata nélkül. Ezzel a beavatkozással sikeresen kiküszöbölhető a fénytörés (refrakció) anomáliája, vagy is a dioptria (rövidlátás esetén -10.0D-ig, távollátás esetében +5.0D, szemtengelyferdülés (asztigmatizmus) esetében +/- 5.0D).

Minden páciensnek, aki időpontot foglal november végéig 50%-os kedvezményt biztosítunk a kivizsgálásra és a műtétre egyaránt.

Lézeres látásjavító szemműtét

Időpontot a 024/55-75-75 vagy a 060/55-75-754 –es telefonszámon foglalhat. Használja ki ezt az egyedüli lehetőséget és intsen búcsút a dioptriájának.

A folytatásban választ adunk a leggyakrabban feltett kérdésekre a lézeres dioptria-csökkentéssel kapcsolatban:

Mennyire hatékony a lézeres dioptria-csökkentés?

Az Egészségügyi Világszervezet adatai alapján a műtét sikeressége világszerte 95%-ra becsülhető, a szövődmények lehetősége kevesebb mint 1%, így ez az eljárás rendkívül biztonságos a páciens számára. Sikereink aránya meghaladja a 99,8%-ot.

Lézeres látásjavító szemműtétFájdalmas-e a műtét és mennyi ideig tart?

A beavatkozás teljesen fájdalommentes a cseppérzéstelenítésnek köszönhetően. Maga a műtét összesen 10 percet vesz igénybe.

Mikor fogok tisztábban látni?

Már a műtétet követő pár percen belül a páciens átéli az ún. „wow hatást” amiről ismert lett ez a beavatkozás. Ekkor a páciens már tisztábban lát. Az ezt követő 5-7 napban a látás teljesen helyreáll.

Mikor állhatok újból munkába?

A páciens már a műtétet követő néhány napon belül ismét végezheti a mindennapi teendőket, és már 5-7 napon belül munkába is állhat, ha az nem jelent nehéz fizikai munkát, piszkos és poros környezetben való tartózkodást, sporttevékenységet. A fent említett tevékenységeket 3-4 héten belül lehet végezni.

A lézeres dioptria-csökkentés technológiája

A WaveLight Allegretto Eye Q az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb excimer lézer. Mindössze 2,5 másodperc alatt képes eltávolítani egy dioptriát, és a fejlett szoftvernek köszönhetően bármilyen hiba lehetősége minimális.

A sebész, aki a lézeres dioptria-csökkentés végzi

A Perfect Vision Lézeres Szemsebészeti Központban a lézeres dioptria-csökkentés műtéteket dr. Branka Ivošević végzi, egyike az első refrakciós sebészeknek az országban.

Az elsők között végzett műtétet az ún. PRK módszerrel (2006-ban), 2010-ben pedig ő volt az első orvos Vajdaságban, aki elvégezte az első műtétet LASIK módszerrel.