Zbog velikog interesovanja, popust od 25% na intervenciju laserskog uklanjanja dioptrije, produžava se do kraja 2013. godine! Zakoračite u novu godinu sa savršenim vidom, oslobodite se dioptrije bezbolno, pouzdano, za svega 10 minuta.

Lasersko uklanjanje dioptrije

Lasersko uklanjanje dioptrije predstavlja siguran put do trajno korigovanog vida. U pitanju je procedura tokom koje se pomoću snopova laserskih zraka uklanja refrakciona mana oka tj. dioptrija. Krajnji ishod je jasan i oštar vid bez upotrebe naočara ili kontaktnih sočiva. 

Intervencija je bezbolna i pouzdana, traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj anesteziji, koja se daje u obliku kapi. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje se može baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima.  

Lasersko uklanjanje dioptrije, predstavlja jednu od najbolje prihvaćenih i najuspešnijih intervencija na ljudskom telu, kojoj se do sada podvrgnulo blizu 40 miliona ljudi širom sveta. Procenat uspešnosti ove operacije iznosi 95%, a učestalost komplikacija je manja od 1%.  

Više informacija o popustu od 25% na lasersko uklanjanje dioptrije možete dobiti pozivom na broj + 381 (0)24 55-75-75. A jednostavnim klikom na https://perfectvision.rs/usluge/lasersko-skidanje-dioptrije/ informišite se detaljnije o ovoj intervenciji. 

Neka nova godina bude početak jednog novog, kvalitetnijeg života! 

Vaš Perfect Vision.

 

Korisni linkovi: