Nakon 40. godine naš pogled na svet se menja – polako sve više shvatamo da život čine lepi trenuci ispunjeni malim stvarima. I stoga, ne dozvolite da Vas naočare sprečavaju da istinski uživate u njima.  Perfect Vision ima rešenje za Vas!

ugradnja multifokalnih sočiva - akcija

Multifokalna intraokularna sočiva, predstavljaju specijalna sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva i koja omogućavaju dobar vid i na daljinu i na blizinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu. Za razliku od monofokalnih sočiva, kod multifokalnih sočiva svetlosni zraci formiraju više fokusa na mrežnjači, što omogućava jasan vid na daljinu i blizinu, usled postojanja razlike u prelomnoj moći određenih zona sočiva. 

Ugradnja multifokalnih sočiva se vrši na oba oka, jer se jedino tako postiže potpun efekat i željena nezavisnost od naočara. Operacija oba oka može se obaviti u razmaku od 7-10 dana ili isti dan ukoliko to želi pacijent. 

Ukoliko imate više od 40. godina, vodite aktivan život a muči Vas katarakta ili imate dalekovidost, veću kratkovidost i minimalni astigmatizam, onda ste pogodan kandidat za ovu operaciju! 

Svesni težine vremena u kom živimo, a u želji da Vam približimo ovu mogućnost, sa zadovoljstvom Vam nudimo specijalni aprilski popust od 25%! Pored toga, za pacijente koji su udaljeni od Subotice preko 200 km, obezbeđujemo besplatan smeštaj u prelepom hotelu “Vila Majur” na Kelebiji (www.vilamajur.com). 

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva

Vaš Perfect Vision