Ahogyan eddig is, igyekszünk rászolgálni a belénk vetett bizalmukra és lépést tartani a világgal, így örömmel jelentjük be, hogy a Perfect Vision szemészeti központ a második klinika Szerbiában, amely sikeres PanOptix multifokális intraokuláris műlencse beültetést hajtott végre.

A fő tulajdonsága ennek a lencse implantátumnak, hogy kvadrifokális, viszont trifokálisan működik és a betegeknek közeli (40cm), nagyon jó közepes (60cm) és kitűnő távoli látást biztosít.

PanOptix lencse beültetés

A multifokális műlencse-beültetésen átesett betegek eddig azt tapasztalhatták, hogy közeli és távoli látásuk élessé vált, a közepes távolság lévő tárgyakat azonban csak homályosan látták. Ezentúl lehetőségünkben áll a betegeinknek tökéletes látást biztosítani 40cm, 60cm és 80cm-re, amelyek a leggyakrabban használt távolságok a mindennapi életben (olvasás, telefon használat, sminkelés, stb.).

Fontos kiemelni, hogy a fény eloszlása mindig egyforma, függetlenül a fényviszonyoktól és a pupilla szélességétől, valamint, hogy a látás minősége jobb az előző generációs multifokális lencse implantátumokhoz képest.

A PanOptix a prémium lencsék csoportjába tartozik, melyek beépítésével a mi klinikánk is foglalkozik.

Új fejezet nyílt a modern szürkehályog sebészetben (katarakta műtét), ennek alkalmából promóciós áron végezzük a PanOptix lencsék beépítését.

Bővebb tájékoztatásért hívják telefonos központunkat a 024/55 75 75 telefonszámon.