Ljubljanában, 2015. március 27. és 28. között tartották meg a refraktív sebészek idei nemzetközi kongresszusát. Az idei program lefedte a refraktív sebészet, a szürkehályog sebészet és a keratoconus gyógyításával kapcsolatos újdonságokat, valamint az ezekkel a területekkel kapcsolatos legfontosabb és legkorszerűbb trendeket.

A “Perfect Vision” lézeres szemsebészeti központ orvosai a refraktív sebészek 7. találkozóján Ljubljanában

Orvosainknak lehetősége nyílt elméleti és gyakorlati tapasztalatcserére is az SLT YAG lézeres kapszulotómia és iridotómia című kurzuson.

Az előadásokat négy szimpóziumba rendszerezték, melyek során számos világhírű szakember mutatta be a különböző témákkal foglalkozó munkáját. A szakmai viták és a különböző országokból érkező kollégákkal folytatott tapasztalatcsere során hasznos információkkal, tudással gazdagodtunk, melyet majd alkalmazni tudunk a mi klinikánk gyakorlatában is.

Az ilyen és hasonló kongresszusokon történő részvétel lehetőséget biztosít számunkra, hogy bővítsük az elméleti és gyakorlati tudásunkat, lépést tartva a szemészet legújabb irányzataival. Minden előrelépés új távlatokat nyit a szolgáltatásaink tökéletesítésére.