Szürke hályognak vagy kataraktának nevezünk minden szemlencse elhomályosodást, amely a látásélesség csökkenéséhez vezet. A következő tünetek jelentkezhetnek: homályos látás, nehéz olvasás, időnkénti kettős látás, erős napfény és éjszakai vezetés esetén csökkent látás, színlátási zavarok.

szürkehályog műtét kedvezmény

A szürke hályogot kizárólag műtéttel egybekötött szembeültethető műlencse beépítésével lehet gyógyítani, amely a betegeknek ugyanolyan éles látást biztosít, mint amilyennel a katarakta kialakulása előtt rendelkeztek. Ez egy fájdalommentes operáció, melyet helyi szemcsepp érzéstelenítésben végzünk és mindössze 15 percig tart. A műtét könnyebb, biztonságosabb, az operatív illetve posztoperatív szövődmények kialakulása minimális, a gyógyulás pedig gyorsabb lesz, amennyiben a betegség minél korábbi szakaszában kerül sor a beavatkozásra.

A közelgő ünnepek alkalmából minden betegünknek, aki 2015.12.01. és 2016.01.31. között jelentkezik szürkehályog műtét előtti kivizsgálásra, speciális 20%-os kedvezményt ajándékozunk az operációra.

Bővebb tájékoztatást a 024/55-75-75 telefonszámon kaphat.