A Kuća zdravlja poliklinika, mely keretein belül működik a Humalab laboratórium és a Perfect Vision szemészeti központ, a hatéves sikeres működése alatt vezető egészségügyi intézmény szinonimájává vált a régióban. A fő hangsúlyt a munkánkban arra fektetjük, hogy a legszínvonalasabb egészségügyi technológia segítségével a szakképzett és tapasztalt orvoscsapatunk minőségi egészségügyi ellátást nyújtson a betegeinknek egy helyen.

Betegeinknek szeretnénk megköszönni a belénk vetett bizalmukat, ezért úgy döntöttünk, hogy március folyamán kedvezményt ajándékozunk a legkeresettebb szolgáltatásainkra:

HIPERBÁR KAMRA – 30% kedvezmény

A hiperbár kamrát általános vagy kiegészítő terápiás eljárásként alkalmazzuk mindazon esetekben amikor az oxigénszállítás folyamatában hiány lépett fel. A 100% oxigén belégzése segít a szervezetnek megszabadulni a méreganyagoktól, erősíteni az immunrendszert, megfiatalítani és megerősíteni a szervezetet, a sebek gyorsabb begyógyulásában.

LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMMŰTÉT – 50% kedvezmény az alkalmassági vizsgálatra és 25% kedvezmény a műtétre

A lézeres látásjavító szemműtét fájdalommentes és megbízható beavatkozás, amely mindössze 10 percig tart és helyi cseppérzéstelenítésben végzik. A hatása gyakorlatilag azonnali, a műtétet követő első napon a páciens már a saját műtét előtti látásélességének 90-100%-val rendelkezik, így már néhány nap után képes a visszatérni a megszokott tevékenységeihez.

https://perfectvision.rs/szolgaltatasok/lezeres-latasjavitas/

MULTIFOKÁLIS INTRAOKULÁRIS LENCSEBEÜLTETÉS – 20% kedvezmény

A multifokális intraokuláris lencsék speciális műlencsék, melyeket a természetes szemlencse helyére ültetnek be és így átvesszik annak szerepét. Ez egy ambuláns, egy napos sebészeti eljárás, melyet lokális cseppérzéstelenítésben végeznek el, minimális vágás ejtésével, varratok nélkül. Az eredmény tökéletes látás közelre és távolra egyaránt, minimális szemüveghasználattal, vagy anélkül.

https://perfectvision.rs/szolgaltatasok/multifokalis-mulencse-beepites/

ÉTELINTOLERANCIA VIZSGÁLAT – 75% kedvezmény

A vér elemzésével történő ételintolerancia teszt hatékony megoldás számos problémára (fejfájás, szédülés, száraz köhögés, puffadás, görcsök a hasban, hányinger, ekcéma, bőrgyulladás és hasonló bőrbetegségek). A vizsgálat eredménye, mely még aznap elkészül, 380 élelmiszert ölel fel a mindennapi ételek közül, különböző kategóriákba sorolva, kiemelve azokat az élelmiszereket, amelyeket kerülni kell a következő 3 hónapban. A hatása már az első hónap után megmutatkozik.

Bővebb információért a kedvezményekről bátran forduljon a telefonos munkatársainkhoz: +381 (0)24 55-75-75.