Világszerte már több, mint 45 millió ember vetette alá magát lézeres látásjavító szemműtétnek és ez a szám egyre nő. Ennek a beavatkozásnak 95% a sikerességi rátája (100 megműtött betegből 95 páciens teljesen és tartósan megszabadul a dioptriájától). Másrészt, a szürkehályog műtét számít a világon az egyik leggyakrabban véghezvitt operációnak. Az orvostudomány és a technológia jelentős előrehaladásának köszönhetően ezek a műtétek biztonságosak és megbízhatóak, és együttesen 80%-át képezik a modern szemészeti klinikák sebészeti programjának.

Zakažite Vašu besplatnu konsultaciju

Bár a statisztikai adatok meglehetősen egyértelműek és az elégedett páciensek száma percről percre nő, még így is sokaknak támadnak kétségei, aggodalmai, amelyek meggátolják, hogy alávessék magukat a műtétnek és hogy jobb életminőséget biztosítsanak maguknak.

Annak érdekében, hogy eloszlassuk ezeket az aggályokat és félelmeket, valamint, hogy tájékoztassuk a betegeinket a műtét előtti, alatti és utáni folyamatokról, ingyenes konzultációt biztosítunk. A személyes konzultáció alkalmával sor kerül beszélgetésre a sebésszel, amely során az orvos ismerteti a műtét valamennyi aspektusát, válaszol minden kérdésre és személyreszabott tanácsokat ad, melyek segítségével a műtét kellemes élményként élheti meg a beteg.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a +381 (0) 24 55 75 75 telefonszámon.

Zakažite Vašu besplatnu konsultaciju