Ha Ön rövidlátó, távollátó vagy asztigmatizmusa van és szeretne megszabadulni a dioptriájától, válassza a Perfect Vision-t, a tapasztalat, szakértelem és csúcstechnológia ötvözetét!

A lézeres dioptria-csökkentő műtét árára vonatkozó 25% kedvezmény mellet, ezen a nyáron ingyenesen végezzük az alkalmassági vizsgálatokat, valamint részletfizetési lehetőséget is nyújtunk.

Ingyenes alkalmassági vizsgálat lézeres látásjavító szemműtétre – AKCIÓ

Az alapfeltételek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy valaki részt vehessen a kezelésen:

  • életkor: 20 és 50 év között
  • a dioptria nagysága: rövidlátásnál -10.0D, távollátásnál +5.0 és asztigmatizmusnál +/-5.0D
  • a dioptria stabilitása: az elmúlt egy évben nem változott +/-0,50D-nál többet.

Ezen feltételek mellett szükséges még, hogy a szemek teljesen egészségesek legyenek (a páciensnek nem lehet semmilyen szembetegsége, fertőzése vagy szemsérülése), és hogy a szaruhártya egészséges és megfelelő vastagságú legyen.

Az Egészségügyi Világszervezet adatai alapján a lézeres látásjavító szemműtét a legsikeresebben és a leggyakrabban véghezvitt beavatkozás az emberi szervezeten, a sikeresség aránya pedig 99% feletti (a mi klinikánkon 99,8% feletti a sikeresség).

A lézeres dioptria-csökkentés gyors, hatékony, fájdalommentes és biztonságos módja a dioptria korrigálásának. Az eljárás során UV fény segítségével változtatjuk a szaruhártya alakját és vastagságát, amely által kijavítjuk a szem fénytörési hibáit, vagyis a dioptriát.

Maga a kezelés 10 percig tart, ami után a beteg hazamegy.

A hatás gyakorlatilag azonnali, a páciens már másnap a 90-100%-át kapja a maximális preoperatív látásélességének.

Minden betegünk számára, aki 200 km-től távolabb él klinikánktól, örömmel biztosítunk szállodai elszállásolást (egy éjszaka reggelivel, kétágyas szobában).

Hívja a +381 65 65 65 024-es telefonszámot és tudja meg, alkalmas-e a lézeres látásjavító szemműtétre!