1. Kontaktlencse mentes életről álmodozik?
  2. Elege van a szemüveg viseléséből?
  3. Szeretné szabadon élvezni a szabadidős és sporttevékenységeket?
  4. Arról ábrándozik, hogy reggel, amint felkel, tisztán és élesen lát?

Ha a fent említett kérdések közül legalább az egyikre igennel válaszolt, itt az ideje elgondolkodnia a lézeres látásjavító szemműtétről.

lézeres dioptriacsökkentés részletfizetés

Műtét, amelyet több mint 50 millió ember választott világszerte

Ezt a beavatkozást a 80-as évektől kezdve alkalmazzák a világon és a kitűnő eredményeinek, a kiszámíthatóságának és a biztonságosságának köszönhetően az emberi testen egyik leggyakrabban végzett műtétté vált.

Cseppérzéstelenítésben történik, teljesen fájdalommentes valamint biztonságos, és mindössze 10 percig tart.

Hatása rögtön látható a műtét után, a teljes látásstabilizáció pedig pár nap után következik be.

Alkalmas vagyok-e lézeres látásjavításra?

Ha Ön 20 évnél idősebb, az elmúlt egy évben nem változott a dioptriája, amely +5.0D és -10.0D (aztigmatizmus esetén +/- 5.0D) értékek közé esik, akkor Ön valószínűleg megfelelő jelölt lézeres látásjavító szemműtétre.

Továbbá, a szemei teljesen egészségesek kell, hogy legyenek, nem lehetnek kapcsolódó szembetegségei, fertőzése vagy szem sérülése, a szaruhártyájának pedig elég vastagnak kell lennie. A felsorolt paramétereket egy átfogó alkalmassági vizsgálaton vizsgáljuk ki.

Azzal a szándékkal, hogy a betegeink számára elérhetőbbé tegyük ezt a műtétet, 50% kedvezményt ajándékozunk a műtét előtti alkalmassági vizsgálatra. És ez nem minden….

Árkedvezmény vagy részletfizetés – Ön választ!

Készpénzfizetés esetén 25% kedvezményben részesül. Ha Önnek jobban megfelel a részletfizetés, akkor akár 12 havi részletben is fizetheti műtétjét.

Ha Ön Szabadkától 200km-re él, ingyenes elszállásolást biztosítunk – egy éjszaka reggelivel két személy részére (a páciens és egy kísérője számára).

Tegye meg az első lépést a tökéletes látás felé és foglaljon időpontot még ma. Hívjon bennünket a +381 24/55-75-75 telefonszámon vagy töltse ki az on-line időpontfoglaló űrlapunkat.