Homályos vagy kettős látás, fényérzékenység, kék látás, fehérkés vagy szürke pupilla… Ez csak néhány tünet, amely egyértelműen a szürke hályogra vagy kataraktára utal.

Katarakta műtét kedvezménnyel

A szürke hályog nélküli élet számos lehetőséget nyit meg és javítja az életminőséget

A szürke hályog gyógyításának egyetlen módja intraokuláris műlencse beültetésével egybekötött műtét, amellyel éles látás érhető el.

A műtétet cseppérzéstelenítésben végezzük (injekció és varrat nélkül), fájdalommentes és mindössze 5-10 percig tart.

Kezeltesse a kataraktáját időben!

Ellentétben azzal a korábbi hozzáállással, mi szerint a műtéttel meg kell várni, hogy a katarakta “beérjen”, a kortárs sebészek szerint a szürke hályogot időben kell kezelni.

Minél korábban kezelik a szürkehályogot, a beteg számára könnyebb és kényelmesebb a sebészi eljárás, a posztoperatív felépülés pedig gyorsabb.

Kezdje az új évet tökéletes látással

A közelgő ünnepek alkalmából, betegeinknek 10% kedvezményt ajándékozunk a szürke hályog műtétekre decemberben és januárban.

Amennyiben Ön több, mint 200km-re lakik Szabadkától, ingyenes egyéjszakás elszállásolást biztosítunk két személy számára (beteg és a kísérője) reggelivel egybekötve.

Tegye meg az első lépést a tökéletes látás elérése érdekében még ma és foglaljon időpontot preoperatív kivizsgálásra a +381 24 55 75 75 telefonszámon vagy az on-line űrlapunkon. Az időpontok száma korlátozott.